Συστατικά Τροφών

Φρέσκο Κοτόπουλο

Yψηλή πηγή πρωτεΐνης που παρέχει σημαντικά αμινοξέα για την ανάπτυξη των μυών, την καλή ποιότητα της τρίχας. Υψηλής πεπτικότητας.

Σολομός & Ρέγκα

Απολαυστική πηγή υποαλλεργικής πρωτεΐνης που περιέχει ωμέγα-3 και ωμέγα-6 αμινοξέα για υγιές δέρμα και τρίχωμα.

Βοδινό Angus

Απολαυστική πηγή πρωτεΐνης υψηλής πεπτικότητας που περιέχει απαραίτητα αμινοξέα για ανάπτυξη των μυών, υγιές τρίχωμα, και βέλτιστη φυσική κατάσταση.

Ελάφι

Το γευστικό ελάφι υψηλής ποιότητας αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης για σκύλους, διότι περιέχει πολύ λιγότερα λιπαρά και χοληστερόλη σε σύγκριση με άλλα είδη κρέατος.

Συκώτι Κοτόπουλου

Πηγή πρωτεΐνης υψηλής πεπτικότητας που περιέχει απαραίτητα αμινοξέα για ανάπτυξη των μυών, υγιές τρίχωμα, και βέλτιστη φυσική κατάσταση. Απολαυστική φυσική γεύση.

Καρότο

Οι βιταμίνες, τα ανόργανα συστατικά, οι διατροφικές ίνες, τα αντιοξειδωτικά και τα φυτοθρεπτικά που περιέχουν τα καρότα βοηθούν στο να διατηρείται το ανοσοποιητικό σύστημα δυνατό και υγιές.

ΠΑΤΑΤΕΣ - ΜΠΙΖΕΛΙΑ

Σε επεξεργασμένη μορφή, οι πατάτες και τα μπιζέλια αποτελούν εξαιρετική πηγή ενέργειας. Χάρη στον χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, η ενέργεια που παρέχουν είναι ασφαλής και το σώμα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει εύκολα.

Χαμομήλι

Πηγή αντιοξειδωτικών με αντισηπτικές ιδιότητες που βοηθούν στη μείωση φλεγμονών και εξαλείφουν τον τυμπανισμό.

Μήλο

Εξαιρετική πηγή απαραίτητων ζυμώσιμων ινών

Λάδι Σολομού

Φυσική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων για υγιή ισορροπία που βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και του τριχώματος.

Sam's Field Σκύλος

Οι συνεργάτες μας